Поиск по тегам

Страна (47)

Регион/Город (22)

Гостиница (50)

Sunt pentru prima oara in Turcia la odihna, dar nu regret deloc
Nina 18 сентября 2009

Sunt pentru prima oara in Turcia la odihna cu familia, dar nu regret deloc, chiar mi-a placut enorm.

 

 

Ne-am odihnit in hotelul Holiday Park 5*. E amenajat foarte comod, frumos cu bazin pentru copii si mature cu aqua park si multe altele... Am avut noroc cu numarul - era cu balconul spre mare. Vedeam si auzeam marea dimineata cind ne trezeam, un sunet superb.

 

 

Cel mai mult timp il petreciam de dimineta la bazin, dupa masa la mare, insa in ultemele zile numai la mare. Marea e calda si sarata nebuneste. Un lucru numai ca riul care se revarsa in mare facea curent de apa rece, te trezeste apa rece la realitate. Plaja e mai mult pietris si pietre decit nisip.

 

 

Deservirea e la nivel superior, mincare cita doresti in asortiment extrem de deosebit si totul ce am incercat mi-a placut. Copilul meu iubeste pestele, carnea, spaghetele si sucul ceea ce a avut zilnic. Multumita mult de bucataria Turciasca. Incercati saslicul, e delicios.

 

 

De dimineata cu diverse programe: desteptarea, gimnastica in bazin, volei in apa si multe altele... Seara se incepe cu distractia copiilor apoi cu maturii... Nu departe de hotel este piata si poti sa-ti procuri dupa dorinta, e de 2 ori mai ieftin ca in hotel.

 

 

Cu familia o zi inreaga am avut o excursie cu yahtul in Alanya, am vazut orasul nou, vechi, plaja Cleopatrei, pestera piratilor. Am dansat in spuma si am inotat in mare. Daca doriti puteti sa alegeti si altceva. Am sarit si cu parasuta pentru o persoana (35 euro).

 

 

Svaturi, eu stiu? Sa nu mincati prea mult ca aveti sansa sa puneti kg in plus.

 

Тэги: турция

Последние отзывы